A REVIEW OF خودروی برقی

A Review Of خودروی برقی

A Review Of خودروی برقی

Blog Article

گفتنی است، عموما باتری خودروهای برقی عمر مشخصی دارند و بعد از چند سال باید نسبت به تعویض آن‌ها اقدام کرد. در کشوری مانند ایران، فارغ از دردسرهای یافتن قطعه اصل یا سازگار، هزینه تهیه باتری جدید نیز بسیار بالاست و ممکن است از تحمل برخی خارج باشد.

عراقچی: آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران، می‌تواند یکی از گام‌های اولیه آمریکا باشد

حقیر از سال ۲۰۱۴ خودروهای برقی را پیگیری و مطالعه می کنم

در خودروهای برقی از انواع متفاوتی از باتری‌ها استفاده می‌شود. رایج‌ترین نوع باتری در این دسته از خودروها از نوع لیتیوم یونی هستند.

خودروی الکتریکی یا برقی نمونه ای از اتومبیل ها می باشد که برای کارایی از یک یا چند منبع الکتریکی نیرو دریافت می کند. منبع های الکتریکی خودرو های برقی به وسیله یک سری باتری‌ قابل شارژ شروع به کار می کند که این باتری ها در بیشتر موارد در زیر کفه ی خودرو قرار می گیرند.

.یواش یواش داخلش آب جمع میشه میشه لطفا راهنمای کنید که مشکل ازکجاست و چه جوری تعمیرش کنم مرسی از لطف تون

مثل خودروهای درون‌سوز، خودروهای تمام برقی نیز ساختاری متشکل از مجموعه قطعات مختلف دارند.

مینور به‌عنوان خودرویی دونفره از ۶ باتری ۱۲ ولتی سود می‌برد. قیمت نسخه مجهز به باتری‌های اسیدی این خودرو در زمان معرفی ۶۰۰ و قیمت مدل لیتیومی آن ۹۰۰ دلار اعلام شده بود. پیشرانه برقی مینور ۱۰ اسب‌ بخار قدرت داشت و بیشینه سرعتش نیز ۴۰ کیلومتر بر ساعت بود.

حداکثر سرعت این خودرو نیز برابر با همین رقم بود. این هاچبک کوچک دارای سیستم مهار انرژی خورشیدی بود که با یک صفحه فتوولتائیک more info روی سقف، برق مورد نیاز برای تجهیزات داخل کابین را تامین می‌کرد.

همچنین برای خودروهای برقی اتفاقات پر هزینه‌ای مثل سوختن واشر سرسیلندر، یاتاقان زدن و مواردی از این دست معنایی ندارد. در کنار این‌ها باید گفت شارژ باتری خودروی برقی، ارزان‌تر از پر کردن باک خودروی بنزینی تمام می‌شود.

اولین خودرو برقی ایرانی سال ۱۳۸۱ با نام آریانا معرفی شد. نکته جالب اینجاست که هیچ‌کدام از اطلاعات و مشخصات فنی مورد ادعای سازنده آریانا به تایید نرسید.

زمانی که خودرو به نیرویی حداکثری نیاز دارد ، هر دو موتور با همکاری هم سبب انتقال نیرو به چرخ می شوند. در خودروی هیبریدی موازی به دو محرک نیرو نیاز است که این دو محرک شامل  موتور سوزاننده انرژی یا احتراقی و موتور الکتریکی می باشد.

توی ایران که زیرش نفت خوابیده و با بنزین ۳ هزار تومنی (البته فعلا) رفتن به سراغ خودروی برقی اشتباه محضه.

به باور آقای کاکایی، در صورت رفع مشکل مدت زمان طولانی شارژ باتری خودروهای برقی و البته توسعه زیرساخت‌های شارژ، خودروهای برقی می‌توانند گزینه محبوبی برای عموم مصرف‌کنندگان باشند. با وجود این، خودروهای برقی با همه پیشرفت‌ها و مزایایی که دارند، واجد معایبی نیز هستند.

Report this page